Servis auto ključeva

Nudimo povoljan popravak auto ključeva!!


Da li Vam je daljinski upravljač od automobila prestao otključavati/zaključavati vozilo?
Da li Vam samo jedan od prekidača radi?
Da li Vam mala crvena Led lampica svijetli?

Ako ste potvrdno odgovorili na barem jedno od ova tri pitanja, mi smo servis za vas! U našem smo servisu u mogućnosti popraviti sve tipove daljinskih upravljača za automobile

-mijenjamo mikroprekidače,

-popravljamo nosače baterija,

-popravljamo kvarove nastale padom ključeva u morsku vodu,

-popravljamo ključeve s kojima su se poigrali nestašni kućni ljubimci...

Kompletno pregledavamo tiskanu pločicu elektronike i otklanjamo sve kvarove. Isto tako ispitujemo i mijenjamo baterije, ako je to potrebno.

Nakon popravka testiramo funkcionalnost na mjernom uređaju, te na automobilu. Po potrebi, obavljamo sinkronizaciju daljinskog upravljača s automobilom.

________________________

AUTO KLJUČEVI - Sinkronizacija i programiranje

Često se kod nepažljive promjene baterija ili nakon dužeg nekorištenja pa čak i pretjeranog stiskanja gumba van dometa daljinskog upravljača, dešava da daljinac prestane raditi jer je izgubio sinkronizaciju s prijemnikom u automobilu.

U tom slučaju potrebno je napraviti određeni postupak na automobilu da bi se daljiinski upravljač doveo u funkcionalno stanje. Za to je kod nekih modela potrebna i dijagnostička oprema.

____________________

AUTO KLJUČEVI - PROMJENA BATERIJE


Promjena baterije kod mnogih ključeva relativno je jednostavna, ali zahtijeva preciznost, jer otvaranjem kućišta i nepažljivim rukovanjem alatom može se oštetiti mala elektronska pločica i uništiti vrlo sitne SMD elektroničke komponente.

Popravak tako uništene elektronike puno je skuplji nego zamjena baterije na stručan način. Baterije možemo zamijeniti i na svim drugim uređajima na kojima zamjenu ne možete obaviti sami ili vam je potreban neki alat koji ne posjedujete. Mjernim uređajem možemo provjeriti u kakvom su stanju vaše baterije.

Auto ključevi sa kodom - MAJSTOR HLAPIĆ

 RAČKI & RAČKI, vl. Dalibor Rački
Kodirani ključevi, auto ključevi, Križevci, kodiranje ključeva, popravak elektronike, promjena kučišta,  popravak svih tipova daljinskih upravljača za automobile, mijenjamo mikroprekidače, popravljamo nosače baterija, popravljamo i otklanjamo sve kvarove, pregledavamo tiskanu pločicu elektronike, ispitujemo i mijenjamo baterije, testiramo funkcionalnost na mjernom uređaju, te na automobilu, obavljamo sinkronizaciju daljinskog upravljača s automobilom. Koristimo najnoviju dijagnostičku opremu, izrada i kopiranje ključeva, kodiranih i kripto kodiranih auto ključeva po veoma povoljnim cijenama, brzo i kvalitetno rješavamo probleme otključavanja i zaključavanja kuća, stanova garaža, prodaja svih vrsta brava, kodirani ključevi, auto ključevi

Kontakt

Ivana Gundulića 96  48260 Križevci
Otvori kartu
tel:
+385 48 499 023
mob:
+385 98 915 7669
mail:
rackiracki@yahoo.com
web:
http://rackimajstorhlapic.fullbusiness.com
Copyright 2021  RAČKI & RAČKI, vl. Dalibor Rački Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Ivana Gundulića 96  48260 Križevci
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu