Auto ključevi sa kodom

 Koristimo najnoviju dijagnostičku opremu za izradu auto ključeva sa kodom!

Auto ključevi - kodiranje i servis


"U svim automobilima proizvedenima nakon 1995. godine pojavljuju se kodirani ključevi koji trebaju izvršiti dvije operacije da bi se pokrenuo motor vozila:

1. mehanički okrenuti bravu
2. podatke iz čipa u kodiranom ključu mora poslati u kompjuter tog vozila.

Te podatke vozilo provjerava bezkontaktno pomoću zavojnice smještene oko kontakt brave tj. komunicira sa RFID čipom u ključu.

Neki kodirani ključevi se jednostavno kopiraju sa čipa postojećeg kodiranog ključa na čip novog ključa, pa za izradu takvog ključa nije potrebna prisutnost vozila.

Za izradu drugih potrebna je razna dijagnostička oprema za spajanje na vozilo, koja omogućuje prijavljivanje novog ključa na to vozilo. U ovom slučaju potrebna je prisutnost vozila.

U nekim slučajevima potrebno je izvaditi određeni modul iz vozila, iz njegove memorije (Eeprom) pročitati podatke te na temelju toga stvoriti podatke za čip novog kodiranog ključa, za što je također potrebna prisutnost vozila.

Postoje i posebni slučajevi kada se zbog neisplativosti popravka elektronike isključuje tvornička blokada paljenja (uz vašu pismenu suglasnost) te se omogućuje paljenje vozila mehaničkim ključem bez RFID čipa.

Za izradu kodiranih ključeva koristimo najnoviju dijagnostičku opremu."

Naša ključarska radnja, sa elektronskim i tehnički najsofisticiranijim mašinama , izrađuje većinu standardnih i specijalnih ključeva , te kodirane auto ključeve sa fiksnim i crypto kodom.

Zadovoljstvo će nam biti ukoliko nas nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.


Auto ključevi sa kodom - MAJSTOR HLAPIĆ

 RAČKI & RAČKI, vl. Dalibor Rački
Kodirani ključevi, auto ključevi, Križevci, kodiranje ključeva, popravak elektronike, promjena kučišta,  popravak svih tipova daljinskih upravljača za automobile, mijenjamo mikroprekidače, popravljamo nosače baterija, popravljamo i otklanjamo sve kvarove, pregledavamo tiskanu pločicu elektronike, ispitujemo i mijenjamo baterije, testiramo funkcionalnost na mjernom uređaju, te na automobilu, obavljamo sinkronizaciju daljinskog upravljača s automobilom. Koristimo najnoviju dijagnostičku opremu, izrada i kopiranje ključeva, kodiranih i kripto kodiranih auto ključeva po veoma povoljnim cijenama, brzo i kvalitetno rješavamo probleme otključavanja i zaključavanja kuća, stanova garaža, prodaja svih vrsta brava, kodirani ključevi, auto ključevi

Kontakt

Ivana Gundulića 96  48260 Križevci
Otvori kartu
tel:
+385 48 499 023
mob:
+385 98 915 7669
mail:
rackiracki@yahoo.com
web:
http://rackimajstorhlapic.fullbusiness.com
Copyright 2021  RAČKI & RAČKI, vl. Dalibor Rački Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Ivana Gundulića 96  48260 Križevci
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu